LET ME TAKE YOU TO THE – NEXT LEVEL

Hello, Fantastic Student.

Tocmai ai finalizat cursul online Elementary. I’m very proud of you. You did a great job. Give yourself a high five. Congratulations!

Eu și toți colegii mei credem că oricine își poate îndeplini visele sale prin dezvoltare și prin educație. De aceea îndemnul meu este, ca în continuare, în fiecare zi să devii un pic mai bun, și ca exemplu un pic mai bun la engleză. 

Noi toți tindem să amânăm lucrurile și până nu luăm o decizie lucrurile nu se mișcă, de aceea te îndemn acum să te inscrii la urmatorul nivel, căci viața noastră se schimbă anume în momentul când luăm decizii.

Te invit să te înscrii la cursul Pre-Intermediate în cadrul școlii Fantastic English, unde facem lecții atât offline la Chișinău, cât și online. În școala noastră au învățat peste 18 000 studenți care și-au crescut nivelul de limbă engleză datorită metodologiilor noastre de predare și avem cei mai fantastic profesori care pun accent pe învățarea limbii în cel eficient mod posibil. 

Apasă pe butonul de mai jos, completează formularul și hai să continuăm această călătorie spre o versiune mai bună a ta. 

© 2019 – 2022 Compania Fantastic English.
Toate drepturile rezervate. Operator de date cu caracter personal cu numărul de înregistrare 0002856- 001 „Fantastic Group” SRL,
str. Suceviţa 22/3 of 23 c/f: 1018600048736 Notificare nr. 200210CI144 din 10.02.2020

Înscrie-te în lista de așteptare

    Nume:

    Telefon:

    Email:

    Back to Top