MD: + 373 78 28 62 62

Învață și Exersează limba engleza în 21 de zile

Cauți surse gratuite pentru a-ți perfecționa engleza?
Ai vrea să urmezi un plan clar de învățare a limbii engleze gratuit?

Noi avem o soluție pentru tine!
Primește acum acces la Planul de Învățare pentru 21 de zile. Acest plan a fost pregătit de profesorii noștri de la Fantastic English, care te va ajuta să înveți engleza de-sine-stătător, să exersezi, să-ți verifici și să-ți reîmprospătezi cunoștințele tale în limba engleză. Apăsă butonul ”Vreau Panul de Învățare”, completează formularul și vei primi pe email datele de acces.

Să știi că acest plan valorează 21 de euro, însă noi am decis să ți-l facem CADOU acum de sărbători.

Vei primi acces la 3 nivele disponibile

După ce primești acces la planul nostru de învățare pentru 21 de zile – alegi unul dintre cele 3 nivele disponibile: Basic/Începător, Intermediate/Intermediar și Advanced/Avansat.

Ți-am pregătit activități zilnice de 10-15 minute, precum: Teste Online, Liste de Cuvinte selectate pentru tine, Filme și cântece, Aplicații gratuite și Exerciții, Linkuri către Videoclipuri scurte.

Apăsă butonul ”Vreau Panul de Învățare”, completează formularul și vei primi pe email datele de acces.

Să știi că acest plan valorează 21 de euro, însă noi am decis să ți-l facem CADOU acum de sărbători. Numai ia și învață!

Nu-ți cunoști nivelul actual de engleză?

Mai bine de 90% dintre studenți nu-și cunosc nivelul actual de engleză și întâmpină dificultăți în alegerea cursului potrivit. Din acest motiv te invităm să treci gratuit testul nostru online pentru a afla nivelul tău actual de engleză. Fiecare întrebare are o singură variantă corectă de răspuns. Pentru asigurarea unui rezultat corect te rugăm să completezi acest test individual, fără surse de informare.

După ce-l treci vei afla ce nivel de engleză posezi și vei putea alege ușor cursul perfect pentru tine.

© 2019 – 2023 Compania Fantastic English.
Toate drepturile rezervate. Operator de date cu caracter personal cu numărul de înregistrare 0002856- 001 „Fantastic Group” SRL, str. Lev Tolstoi 3/1 c/f: 1018600048736 Notificare nr. 200210CI144 din 10.02.2020
Back to Top