Curs online de Engleză

nivelul 2: Elementary

Crește-ți nivelul de engleză după metodologia unică a Ritei, din orice colț al lumii, la orice oră, prin lecții-video scurte de 10-15 minute. În doar 3 luni, vei înțelege engleza folosită în 70% din cazuri

Poți trece cursul chiar și noaptea

Profesorul care a adunat peste 900 mii de abonați

Retur 100% a banilor, dacă nu ești mulțumit(ă)

Vrei să știi ce obții la acest curs?

45 de lecții video cu Rita. Da, tocmai 45

Urmărești un curs bine structurat format din 45 de lecții video, online, pe care îl poți face în ritmul tău, atunci când vrei și ai timp, online

15 lecții video de exersare a vorbirii cu Rita

Vrei să înveți cum se prononță corect cuvintele în engleză? Vei primi 16 lecții unde exersezi PE BUNE vorbirea ta în engleză împreună cu Rita, atunci când ai tu timp de învățat

6 lecții cu situații reale + exerciții

Cărțile sunt bune, dar oare sunt suficiente? Rita ți-a pregătit 6 lecții cu engleză folosită în viața reală, plus exerciții practice. Acum îți va fi mai simplu să vorbești cu un nativ

10 lecții de exersare a citirii

Îți vine greu să citești în engleză? Împreună cu Rita îți vei îmbogăți vocabularul cu cuvinte noi, folosite în viața reală, de care ai nevoie pentru a înțelege 80% din informația scrisă în limba engleză.

1000 de cartonașe digitale pentru exersare

Regula de bază în orice limbă: ca să vorbești mai bine, trebuie să înveți cuvinte noi. Rita ți-a pregătit jocuri interesante, create după un algoritm unic care te va ajută să memorizezi 1000 de cuvinte noi

Orar flexibil

Tu stabilești ora și ritmul de învățare, oriunde și oricând ai Internet și chef de a studia. O poți face chiar și noaptea sau în weekend. Important e să vrei să înveți

Chat cu profesor din echipa Ritei

Ai întrebări sau ai nevoie de ajutor? Ia legătura cu un profesor din echipa Ritei. O poți face chiar din telefon, online

Certificat de absolvire

După absolvirea cursului, primești o diplomă autorizată de Ministerul Educației și ANACEC care confirmă finalizarea cu succes a acestui curs

De ce Rita Engleza?

A fondat ”Fantastic English” – cea mai mare școală de engleză pentru tineri și adulți din Chișinău unde deja au învățat peste 18 000 de absolvenți mulțumiți

Știe să povestească interesant. Dovadă sunt cei peste 900 mii de abonați pe conturile de Social Media

Este profesor certificat Cambridge

Are peste 3500 de absolvenți la cursurile sale offline și online

Studenții Ritei au de la 9 la 99 de ani și învață online fiind oriunde în lume

Este o profesoară extreeeeeeem de pasionată

Nu crezi? Intră pe YouTube, TikTok sau… pur simplu scrie pe Google – Rita Engleza și te vei convinge. Mai ai nevoie de alte argumente?

Vezi rezultatele absolvenților noștri

Cursurile Ritei au adunat peste 1500 de absolvenți

Aici sunt doar o mică parte din părerile lor

Cursurile Ritei au adunat peste 2000 de absolvenți

Aici sunt doar o mică parte din părerile lor

TOP 5 întrebări despre curs

Unde are loc cursul?

Cursul are loc pe o platformă dedicată învățării online, ceea ce înseamnă că nu trebuie să te deplasezi nicăieri. Cursul îl poți trece fiind în orice colț al lumii, din confortul propriei case.

Cum accesez platforma?

Această platformă este ca un site pe care îl poți accesa din orice device în baza unui login și parolă. După ce finalizezi plata, primești un email cu link către platformă unde trebuie să introduci emailul cu care te-ai înregistrat, îți generezi singur o parolă și voila, ai acces la curs.

De ce am nevoie pentru a trece acest curs?

Primul lucru pe care trebuie să îl ai este buna dispoziție și, evident, motivația pentru a vorbi engleza. Apoi ai nevoie de conexiune la internet și un device cum ar fi laptop sau smartphone. Atât.

Cu ce mă aleg la finalul cursului?

Noi îți promitem ca după acest curs vei putea vorbi și înțelege engleza folosită în 70% din cazuri, și CEL MAI IMPORTANT, vei avea toate instrumentele pentru a menține acest nivel de sinestătător – POST CURS.

La acest curs va fi doar gramatică?

Nuuuu, nici pe departe nu faci DOAR gramatică! În acest curs vei învăța toate aptitudinile de bază de care ai nevoie pentru a vorbi și înțelege engleza folosită uzual. Pentru asta vei învăța gramatică, vocabular, pronunțare, vei avea reading și listening, exerciții video cu engleză din situații reale și plus vei face tocmai 15 lecții practice de speaking cu Rita. Ce zici, e bine?

Cum îmi voi îmbunătăți comunicarea în engleză?

Mă bucur că întrebi asta. Pe lângă lecțiile de bază care sunt axate și pe comunicare, mai ai și 15 lecții cu Rita de exersare a comunicării. Primești întrebări, răspunzi în timp real, te verifici pe loc, repeți în voce, ai diferite exerciții de speaking pe care tot în timp real le faci – deci tot ca într-o lecție unu-la-unu în clasă, cu profesor. Abia aștept să faci aceste lecții să vezi ce nice e!

Înscrie-te acum!

Pachetul STANDARD

€228

21 de lecții de engleză care includ:

45 de video-uri cu Rita

15 video-uri de exersare a vorbirii cu Rita

Teme pentru acasă (după fiecare lecție) și verificarea lor

6 lecții video cu situații reale + exerciții

10 lecții de exersare a citirii

Chat cu profesor din echipa Ritei

Teste și feedback personalizat după trecerea lor

1000 cartonașe digitale pentru exersare

Certificat de absolvire

Bonus: Modul de recapitulare Beginner

Access la curs pentru 6 luni

*Primești toți banii înapoi dacă nu-ți place cursul (în decurs de 14 zile).

Completează formularul și managerul nostru te va înscrie la curs

  Nume/Prenume:
  Telefon:
  Email:
  Apăsând butonul ”Vreau la curs cu Rita” sunteți de acord cu politica de confidențialitate.

  100% Money Back Guarantee

  Să înveți cu Rita e simplu și distractiv. Nu am avut cazuri în care studenții să nu fie mulțumiți de rezultat.

  De aceea, spunem cu toată responsabilitatea că îți garantăm 100% returul banilor dacă cursul nu ți se potrivește (în decurs de 14 zile).

  FAQ

  Am nevoie de cărți pentru acest curs?

  Nu. Tot de ce ai nevoie este deja în cursul tău pe platformă. Tu ai nevoie de un caiețel doar pentru engleză, pix șiiii… dispoziție bunăăăăă 🙂

  De la ce vârstă se poate de participat la acest curs?

  Cursul este potrivit pentru tineri și adulți cu vârsta de la 14 la 99 de ani. De fapt, dacă ai 100, tot ție se potrivește. Să știi că vârsta nu contează așa cum faci acest curs în propriul tău ritm, însă cel mai important e ca nivelul de cunoaștere să fie potrivit – în acest caz, trebuie deja să ai o engleză de bază puternică.

  Cum pot afla dacă cursul mi se potrivește?

  Am pregătit un test online pe care îl poți trece gratuit. Acesta îți va spune dacă acest curs pentru nivelul Elementary A2 ți se potrivește sau dacă ai nevoie de nivelul Începător. Link-ul către test este pe acest site, mai sus, sub titlul “verifică nivelul tău de engleză”.

  Acest curs NU ți se potrivește dacă ai parcurs anterior un nivel de A2 sau mai sus și deja deții acele competențe.

  Când au loc lecțiile?

  Orarul acestui curs este flexibil, ceea ce înseamnă că poți face lecțiile în orice zi, la orice oră. Nu e oare minunat? Uite, poți face lecțiile la ora două noaptea sau în drum spre job în transport, de luni până vineri sau în weekend, indiferent dacă ești la moment în New York, București sau în Chișinău.

  Cât durează cursul?

  Cursul este planificat pentru a fi trecut lejer în 3 luni. Însp noi ne dorim să treci acest curs în propriul tău ritm. Așa cum graficul este flexibil, cursul poate fi terminat fie în 10 săptămâni, fie în 6 luni, sau poate chiar mai mult. Alege PROPRIUL. TĂU. RITM.

  Vezi mai multe…
  Cum au loc lecțiile?

  Simplu – privești lecția video cu mine, profa ta, și iei notițe, răspunzi cu voce la întrebările pe care ți le dau și repeți, repeți și iar REREȚI după mine. Apoi faci tema pentru acasă pe platformă care se verifică și când o finalizezi – mergi la următoarea lecție, și tot așa, pas cu pas treci tot cursul.

  Cum fac tema pentru acasă?

  După ce privești lecția video, rezolvi tema pentru acasă direct pe platformă. Toate exercițiile și temele pentru acasă sunt făcute de o echipă de oameni care sunt pasionați de educație și care au muncit la acest curs mai bine de 8 luni. Și apropo, temele pentru acasă sunt super comode de parcurs. Dacă te sustrage ceva sau nu poți face o temă până la final, platforma memorează unde te-ai oprit, astfel data viitoare revii exact unde te-ai oprit.

  De cât timp am nevoie pentru o lecție?

  Lecțiile video sunt făcute în formă de micro-învățare, ceea ce înseamnă că informația este segmentată. De aceea o lecție durează 10-15-20 minute, ceea ce înseamnă că oricând ai 15 minute – go for it, you can study!

  Cum pot comunica cu profesorul?

  Din moment ce începi cursul ai acces la chat privat cu profesorul din echipa Ritei, astfel oricând ai o întrebare, o poți adresa direct profei care-ți va răspunde sub formă de text, audio sau chiar video.

  Cum îmi dezvolt comunicarea, pronunțarea dacă nu mă întâlnesc fizic cu profesorul?

  Foarte bună întrebare. Eu (Rita) am elaborat un format de lecții video care au exact acest scop – să te fac să VORBEȘTI engleza. Și crede-mă, VEI VORBI. Sunt lecții practice, ghidate de mine, unde-ți dau exerciții, fraze pe care trebuie să le traduci, să îmi spui TU cum se zice, apoi te verific, îți spun la ce să atragi atenția mai mult, cum să-ți autoverifici pronunțarea, fac TOT ce am face dacă ne-am vedea într-o clasă, unu la unu. Și ca să te convingi cum funcționează – vezi ce spun studenții mei la secțiunea "recenzii" pe acest site.

  Cât timp am acces la acest curs?

  În funcție de pachetul ales, ai acces la acest curs pentru jumătare de an sau 1 an din momentul în care te înscrii. Ții minte, am scris mai sus că acest curs de regulă este parcurs în termen de 3 luni? Astfel în jumătate de an reușești să-l treci nu o dată, ci chiar de 2 ori.

  Cât timp pot să adresez întrebări profesorului?

  Pe întreaga perioadă cât ai acces la curs. Aceasta va fi motivația ta să treci cursul în ritmul recomandat pentru ca să începi să vorbești engleza cât mai curând. Asta îți dorești, nu?

  Ce se întâmplă după ce se finalizează perioada accesului? Pierd cursul?

  Nu o să îl pierzi nicidecum pentru că rămâi cu un nivel de Elementary puternic, nu? Însă dacă îți dorești să păstrezi anume accesul la platformă și comunicare cu profesorul pentru mai mult timp, vei putea prelungi cursul pentru o taxă de mentenanță a platformei cu care noi acoperim cheltuielile de stocare a cursului tău pe cloud, suportul tehnic și suportul profesorului pe chat.

  Primesc și certificat după finalizarea cursului?

  Desigur! Imediat după ce finalizezi toate lecțiile și temele pentru acasă, primești certificat de absolvire pentru nivelul începător autorizat de Ministerul Educației și de ANACEC.

  După acest curs pot merge la următorul nivel – Pre-Intermediate (de exemplu în clasă sau în grup online)?

  Desigur. Dacă urmezi toate recomandările Ritei și profesorilor din echipa ei, la finalizarea lui ești la fel de puternic ca un student care a parcurs nivelul Elementary cu un profesor pe viu, deci cu siguranță te poți înscrie la următorul nivel.

  Care este diferența dintre cele 2 pachete?

  Conținutul cursului este același. Ambele pachete îți asigură tot suportul necesar pentru a căpăta nivelul Elementary în competențele tale. Diferența majoră este în faptul că în pachetul PREIMIUM ai access la curs pentru 1 an, nu doar jumătate. La fel, în pachetul PREMIUM primești bonus acces la canalul de Telegram cu mult conținut suplimentar, 2 seminare online cu Rita, Eveniment online de absolvire șiiiii 2 cărți în format digital pentru a exersa gramatica și vocabularul pentru nivelul Elementary în valoare de €38.

  Pot face plata în altă valută? Nu am cont bancar în euro.

  Sigur. Poți achita în orice valută îți este mai comod; dolari, roni, lire – nu contează. Sistemul automat convertește plata la echivalentul sumei în lei moldovenești, așa cum plațile sunt procesate în compania noastră în Republica Moldova.

  Pot achita în rate?

  Ia legătura cu unul din managerii noștri și cu siguranță veți găsi o soluție.

  Cum poți achita cursul?

  Online cu cardul

  Imediat ce apeși ”Achită”, vei găsi pagina de achitare pe platforma cursului. Poți efectua achitarea cu cardul Visa sau MasterCard.

  Cash

  Cursul poate fi achitat la unul dintre sutele de terminale Run Pay, BPay sau Qiwi de pe teritoriul Republicii Moldova sau direct la sediul Fantastic English de pe str. Lev Tolstoi 3/1, or. Chișinău.


  © 2019 – 2022 Compania Fantastic English.

  Toate drepturile rezervate. Operator de date cu caracter personal cu numărul de înregistrare 0002856- 001 „Fantastic Group” SRL, str. Suceviţa 22/3 of 23 c/f: 1018600048736 Notificare nr. 200210CI144 din 10.02.2020

  Peste 2000 de studenți au învățat limba engleză deja cu noi.Vezi recenziile unora dintre ei.

  Back to Top